Климатизација

05
Apr
2014
Posted by: Игор  /   Category:   /   No Comments

Со климатизацијата се обработува воздухот и се доведува до сакана состојба. Таа се карактеризира со следните параметри: температура, влажност, свеж воздух, чистота, промаја и други kraj

No Comments