Контакт

Испратете порака
Кликни за цела мапа

Адреса: ул. Воин Драшковиќ бр.8, 1000, Скопје, Р. Македонија
Тел: 02/ 2035 762;
Факс: 02/ 2031 762;
Моб: 075 243 198

Работни Денови:
Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 часот
Сабота: 09:00 – 14:00 часот