Греење

05
Apr
2014
Posted by: Игор  /   Category:   /   No Comments

Еден од најчесто користените начини за загревање на домовите денеска претставува топловодното, популарно наречено парно греење. Во зависност од финансиската состојба и цената на енергенсите, некои се определуваат за парно на дрва, природен гас, нафта, пелети и др kraj

No Comments